Sms Ucapan Lebaran Idul Fitri Bahasa Jawa Dan Sunda

Sms Ucapan Lebaran Idul Fitri Bahasa Jawa Dan Sunda

Aneh Tapi Nyata
Sms Ucapan Lebaran Idul Fitri Bahasa Jawa Dan Sunda - Bagi kalian yang ingin mengucapkan Ucapan lebaran dalam bahasa jawa atau pun sunda nih blogsteguh berikan beberapa contoh ucapanya semoga bermanfaat ya :) jangan lupa habis baca di like postingannya :)

Sms Ucapan Lebaran Idul Fitri Bahasa Jawa Dan Sunda
Ucapan Selamat Lebaran Bahasa Sunda
Neupeujeut kamoe Allah ya tuhan
Beureukat ramadhan beuleun mulia
Beuroh rombongan keumuliaan
Hamba pilihan ureung bahagia
Mohon Maaf Lahir dan Batin

Ass syedara loen mandum, Bubit bu puteh htee bigleh bak buleun puasa, Meuah dosa loen rakan dan wareeh supaya beugleh singoeh tapuasa, Amin

Ucapan Selamat Lebaran Bahasa Jawa
Madang sate ojo sak sunduk e, madang rawon ojo nyakot kemiri, sakmeniko sampun telas puosone, sugeng Riyoyo Idul Fitri. Tumbas merico endog asin, Saya sekeluarga nyuwun ngapuro lahir batin.

NgaturakenWilujeng Ied Fitri 1433 H. Nyuwun gunging pangapunten. Mugi kito kanugrahan
jatining fitrah saking gusti ingkang Maha Mirah. Amin.

Mangan sate sak gulene, sego megono bumbu kemiri
kapan wae lebarane, sugeng riyoyo idul fitri
tumbar merico kecap asing
nyuwun ngapuro lahir lan batin

he poro menungso.
jaman wis ra toto
ati wis angel ditoto
maksiat nang kene kono
wis podho kakehan duso
alhamdulillah wulan poso wis teko
ayo podho elingo marang gusti kang kuoso
marhaban ya syahru romadhon

Marhaban ya Ramadhan, Wening galih jembar manah nu kasuhun, neda sih hapunten, rehna mayunan sasih saum, mugi ibadah saum kenging hidayah sareng barokah, oge aya dina karidoan Allah swt, Amin

Kagem sedoyo kemawon………kulo namung sakdermo lare awon bade mungel… menawi lampah ingkang awon lan sifat mboten pitados wonten ing manah…soho tumindak glenyengan….dipun angapuro..ingkang ageng sanget……
mbok bilih Gusti Pangeran …sampun mitrahaken manungso..kedah mengaten…mugi wonten ing dinten riyoyo meniko sageto sami ngadahi sipat welas asih lan jembar manah…kangge sangu wonten ing akherat mbenjang…nuwun……”SUGENG RIYADI 1SYAWAL 1433H″ pareng……

Itulah postingan tentang Sms Ucapan Lebaran Idul Fitri Bahasa Jawa Dan Sunda, semoga bermanfaat :)

Sumber : http://teguhhariyadi.blogspot.com/



Posted by Admin , Published at 21.41 and have 1 komentar

1 komentar :

  1. wow mantab gan ucapannya, pengen send all dan share all tq

    BalasHapus